I Liceum Ogólnokształcące im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie

Czy żywność na polskich stołach jest bezpieczna dla naszego zdrowia i życia?

Bezpieczeństwo żywności

W dobiegającym już końca roku szkolnym 2016/2017 uczennica naszej szkoły Olga Zawadzka z klasy 1BA została stypendystką „Mazowieckiego programu stypendialnego dla uczniów szczególnie uzdolnionych – najlepsza inwestycja w człowieka”. W ramach niego przeprowadziła projekt edukacyjny pt. „Czy żywność na polskich stołach jest bezpieczna dla naszego zdrowia i życia?”. Jego celem było stwierdzenie, czy żywność, którą kupujemy codziennie w sklepach w regionie i kraju jest bezpieczna dla naszego zdrowia, a także propagowanie zdrowego stylu życia. Więcej informacji odnośnie projektu można znaleźć tutaj.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status